Channel Banner

* TVarta www.radioarta.com Pronar: Faton Mahalla *

TV arta ju sjell kënget folklorike per të qetsuar shpirtin tuaj, Ateher mos ngurroni ejani dhe na vizitoni. www.radioarta.com

Share this Channel

About this Channel

  • 502,011 viewer minutes

TV arta ju sjell kënget folklorike per të qetsuar shpirtin tuaj, Ateher mos ngurroni ejani dhe na vizitoni. www.radioarta.com

There are no videos in the library at this time.