Channel Banner

NTV

NTV News TV Live On Web, NTV News TV Broadcasting Live, Watch NTV News TV Broadcasting. Ndiqni ne internet programet me te mira te realizuara nga gazet... (more)

Share this Channel

About this Channel

  • 5,800,803 viewer minutes

NTV News TV Live On Web, NTV News TV Broadcasting Live, Watch NTV News TV Broadcasting. Ndiqni ne internet programet me te mira te realizuara nga gazetaret dhe stafi i NTV. Jemi duke krijuar nje televizion me nje koncept te ri qe do tju sugjeroje nje forme paksa te ndryshme te te berit televizion ... do ta bejme se bashku. Do te gjeni tek NTV nje dere te hapur qe mundeson realizimin e projekteve tuaja. Na shkruani ne info@ntv.al