KOMBI TV

Në TV KOMBI mund të ndiqni Muzikë të Zgjedhur Shqiptare, Programe Dokumentare, Filma dhe shumçka tjeter. Ju urojmë shikim të këndshëm! VIZITOJ... (more)

Share this Channel

About this Channel

  • 5,838,510 viewer minutes

Në TV KOMBI mund të ndiqni Muzikë të Zgjedhur Shqiptare, Programe Dokumentare, Filma dhe shumçka tjeter. Ju urojmë shikim të këndshëm! VIZITOJENI FAQEN WWW.PAVARESIA.TK Kanali yne mund te shikohet edhe ne faqen www.tvshqiptare.eu se bashku me mbi 300 kanale tjera.