Channel Banner

ARTdhe

A NEW WAY TO PROMOTE ART. - Nje televizion i dedikuar teresisht tematikes artistike dhe promovimit te arritjeve me te mira, propozimeve dhe sugjerimeve... (more)

Share this Channel

About this Channel

  • 36,968 viewer minutes

A NEW WAY TO PROMOTE ART. - Nje televizion i dedikuar teresisht tematikes artistike dhe promovimit te arritjeve me te mira, propozimeve dhe sugjerimeve te artisteve shqiptare. Jane te ftuar te gjithe artistet te dergojne linkun e materialeve te tyre video.

There are no videos in the library at this time.