Channel Banner

TV 6+1 VLORA

Pasqyrojme te verteten, burimin e dijes reale!Ky eshte televizioni Rajonal 6+1 Vlora - Televizioni me popullor ne Qarkun e Vlores.Jemi zeri juaj qysh p... (more)

Share this Channel

About this Channel

  • 3,535,229 viewer minutes

Pasqyrojme te verteten, burimin e dijes reale!Ky eshte televizioni Rajonal 6+1 Vlora - Televizioni me popullor ne Qarkun e Vlores.Jemi zeri juaj qysh prej Majit 1998.Transmetojme ne eter jeten dhe aktivitetine perditshem duke respektuar besimin tuaj.

There are no videos in the library at this time.